Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: www.rikti.fi.

Suomalainen perheyritys pääkaupunkiseudulla, mutta toimintasäde koko maassa.

Rakennustoimisto Rikti Oy, joka toimii osoitteessa Siuntionportti 7, 02600 Espoo, johto ja työntekijät ovat sitoutuneet noudattamaan kaikkia henkilötietojen käyttöä sääteleviä EU-lakeja ja suojaamaan niiden yksilöiden oikeudet ja vapaudet; joiden tietoja organisaation nimi kerää EU tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Toimistusjohtaja
Risto Hämäläinen 0400 449 896, risto.hamalainen(at) rikti.fi

Toimisto/ kotisivut/ valokuvaus
Tiia Hämäläinen 040 517 4411, tiia.hamalainen (at) iki.fi

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Emme kerää tietoja kotisivuillamme. Yrityksessä säilytämme tietoja kirjanpitolain mukaan.

Henkilötietoja ei saa säilyttää pitempään kuin on tarpeellista. Kun henkilökunnan jäsen on jättänyt Rakennustoimisto Rikti Oy:n, kaikkia hänestä säilytettäviä tietoja ei ehkä ole tarpeen säilyttää. Joitakin tietoja säilytetään pitempään kuin toisia. Tietoja säilytetään tarpeen mukaan. Mikäli yhteistyö päättyy säilyttää yritys henkilötietoja yritys-, kirjanpito- ja työnantajalakien mukaan.

Tietueiden ja tallenteiden hävittäminen

Henkilötiedot on hävitettävä tavalla, joka suojaa rekisteröityjen oikeudet ja vapaudet (esimerkiksi silppuamalla, hävittämällä luottamuksellisena jätteenä, turvallinen elektroninen poistaminen), turvallisen hävittämismenettelyn mukaisesti.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Sinulla on oikeus pyytää selvitys, mitä tietoja yrityksellä on. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Työntekijöiden ja alihankkijoiden tietoja lähetämme verottajalle säännösten mukaisesti. Laskutus ja palkkatiedot ovat palveluntarjoajalla Evry Jydacomilla. Lisäksi henkilöstön tiedot ovat työterveyshuollon tarjoajalla.

Rakennustoimisto Rikti Oy:n on varmistettava, ettei henkilötietoja luovuteta valtuuttamattomille kolmansille osapuolille, joihin sisältyvät perheenjäsenet, ystävät, viranomaiset.  Kaikkien henkilökunnan jäsenten on oltava varovaisia, kun heitä pyydetään luovuttamaan jostakin henkilöstä säilytettäviä tietoja kolmannelle osapuolelle.  On tärkeää pitää mielessä, onko tietojen luovuttaminen Rakennustoimisto Rikti Oy:n liiketoiminnan kannalta olennaista ja tarpeellista vai ei.

EU tietosuoja-asetus sallii tietyt ilman suostumusta tapahtuvat tietojen luovuttamisen, mikäli pyynnön perustana on yksi tai useampi seuraavista syistä:

  1. kansallisen turvallisuuden varmistaminen;
  2. rikoksen estäminen tai havaitseminen, mukaan lukien rikoksentekijän kiinniotto tai syyttäminen;
  3. veron määrääminen tai periminen;
  4. sääntelytehtävien hoitaminen (mukaan lukien työterveys, työturvallisuus ja työhyvinvointi);
  5. kolmannelle osapuolelle koituvan vakavan haitan estäminen;
  6. yksilön elintärkeiden etujen suojaaminen, tämä viittaa tilanteisiin, joissa on kyse elämästä ja kuolemasta.

Kaikkien johonkin edellä mainittuun syyhyn perustuvien tietojen luovutuspyyntöjen tukena on oltava asianmukainen dokumentaatio.

Omat yhteystietosi

Toimistusjohtaja
Risto Hämäläinen 0400 449 896, risto.hamalainen(at) rikti.fi

Toimisto/ kotisivut/ valokuvaus
Tiia Hämäläinen 040 517 4411, tiia.hamalainen (at) iki.fi